Med et samlelån får du flere penge til dig selv – hver måned

Samle dyre lån og kreditter og reduser dine kostnader

Checkmark

Færre regninger, mer til rådighet
Samler du dyre lån hos Ekspress Bank, sparer du gebyrer – og får mest sannsynlig mer til rådighet hver måned

Checkmark

Lån inntil 500.000 kr
Du kan samle lån helt opp til 500.000 kr. Det er gode muligheter for å rydde opp i både kredittkort og lån.

Checkmark

Vi innfrir dine eksisterende lån og kreditter
Det er lett å slå sammen lån hos Ekspress Bank. Vi innfrir lånene for deg, slik at du slipper. Heretter mottar du bare en regning fra Ekspress Bank.

Checkmark

Få med alle lån og kreditter
Pass på å få med alt av lån og kredittkortgjeld når du søker om refinansiering. Da vil de økonomiske fordelene bli størst.

Om refinansiering

 • Om refinansiering

  Ekspress Bank er et låneinstitutt som tilbyr fordeler du ikke møter i din alminnelige bank. All kundeservice foregår gjennom enkle og gjennomskuelige prosesser online, som betyr hurtig behandlingstid og lett tilgjengelighet for kunder over hele landet. Med et refinansieringslån hos Ekspress Bank kan du samle alle dine utestående lån i ét pengeinstitutt og dra fordel av de økonomiske fordeler, bl.a. i form av den lave renten banken tilbyr.


  Din enkle vei til økonomisk overblikk
  Har du dyre lån stående på forskjellige kontoer rundt omkring, kan det være vanskelig å holde overblikk over privatøkonomien. Ekspress Bank ønsker å gjøre det enklere for deg å holde styr på gjelden din og samtidig tilby en konkurransedyktig rente. Et samlelån fra Ekspress Bank er ditt økonomisk fordelaktige online alternativ til lån hos ditt tradisjonelle pengeinstitutt.

  Akkurat som det gjelder hos de alminnelige ekspresslån og forbrukslån hos Ekspress Bank, foregår hele prosessen online. Du skal altså ikke rote med konvolutter og underskrifter i samme grad som normalt, da alle skjemaer utfylles gjennom deres hjemmeside.


  Refinansiering i størrelsen 50.000-500.000 kr.

  Du kan ta refinansieringslån i størrelsen 50.000-500.000 kr. Refinansiering henvender seg altså til deg, uansett hvor på skalaen gjelden din befinner seg. Dine utestående lån kan være alt fra billån, sofakjøp på avbetaling, kontokort og til tradisjonelle banklån – husk å få med alt i ditt refinansieringslån og opplev de største fordeler i form av færre gebyrer mm.

  Ønsker du dessuten å ta et alminnelig hurtiglån eller forbrukslån, er det også mulig. Ekspress Bank tilbyr internett lån i størrelsesordenen 5.000-200.000 kr., også til en veldig fordelaktig rente.


  Ekspress Bank tar seg av det praktiske
  Når du har sendt inn dine personlige opplysninger i søknaden om refinansierings, vil medarbeidere behandle den innenfor for 2 hverdager. Når din etterfølgende dokumentasjon er behandlet, tar Ekspress Bank seg av innløsingen av dine lån og opprettelsen av ditt refinansieringslån.

 • Priser for refinansiering

   
  Refinansiering 50.000 - 500.000 kr.
  Lånerente (Nominel, flytende)
  7,74% - 17,24%
  Vanligste rente (Nominel)
  11,49%
  Etableringsomkostninger
  1%, min. 950 kr

  Terminomkostninger
  45 kr
  Betaling med Avtalegiro
  0 kr
  Betaling med giro
  19 kr
  Avtalegiro med melding
  10 kr
  Avtalegiro uten melding
  0 kr
  Innfrielse før ordinært utløp
  0 kr

  Manuelle tjenester
  Adresse endring
  100 kr
  Kopi av årsoppgave
  100 kr
  Endring i lånet
  150 kr
  Avlysning av utbetalt lån
  100 kr
  Slå sammen lån i Ekspress Bank
  300 kr
  Betalingsfri måned / overhopp
  150 kr

  Mislighold
  Inkassovarsel
  56 kr
  Betalingsvarsel
  60 kr
  Øvrige omkostninger og gebyrer iht. til gjeldende satser
   
   
  > Betingelser

Få bedre råd ved å refinansiere lånene dine hos Ekspress Bank

Hvis du har flere lån og kredittkort, enten hos Ekspress Bank eller andre lånetilbydere, kan du oppnå store økonomiske fordeler ved å refinansiere lånene dine. Med et Refinansieringslån får du flere penger til deg selv – hver måned. Det kaller vi en god deal!

En refinansiering av lånene er verdifullt for deg som ønsker å holde de faste utgiftene på et minimum. Et Refinansieringslån samler forbrukslånene og kredittkortgjelden i ett samlet lån hos Ekspress Bank, noe som gir deg bedre oversikt over din daglige økonomi.
Du kan beregne Refinansieringslån eller søke allerede i dag.

Du finner lånekalkulatoren her

Hvordan får jeg et Refinansieringslån fra Ekspress Bank?

• Søk raskt og enkelt om refinansiering her på siden.
• Send inn en uforpliktende lånesøknad.

Hva er fordelene ved å refinansiere lånene?

Når du får et Refinansieringslån hos Ekspress Bank, sørger vi for å slå sammen dine lån mellom 50.000 kr. og 500.000 kr. På den måten hjelper vi deg med å innfri dine nåværende lån, slik at du slipper strevet med å kontakte andre lånetilbydere.

Vi samler lånene dine på ett sted, og dermed sparer du gebyrer hos andre lånetilbydere. Det gir flere penger til deg, som du kan bruke på deg selv, en ferie eller andre fornøyelser i hverdagen. Hva du bruker de ekstra pengene på, legger vi oss ikke opp i!

Når du har tastet inn informasjonen om dine nåværende lån i lånekalkulatoren, kan du bruke den som en veiledning for å se om en refinansiering lønner seg for deg.

Et Refinansieringslån er gjennomsiktig og til å regne med. En sammenslåing av dine nåværende lån vil ofte være fornuftig, da det holder de faste utgiftene nede og gir deg bedre oversikt ved at alle lånene samles på ett sted.

Opplys om nåværende lån og beregn Refinansieringslån ditt her