Privatlån uten sikkerhet - få råd til mer velvære

Går du rundt og drømmer om et nytt kjøkken, en reise med familien eller en uforglemmelig bryllupsfest? Uansett i hvilken størrelse du søker et privat lån, kan Ekspress Bank tilby en fordelaktig løsning til deg og din privatøkonomi. I motsetning til tradisjonelle pengeinstitutter er Ekspress Bank utelukkende et online låneinstitutt, som tilbyr en hurtig og gjennomskuelig behandling av din søknad om ekspresslån, forbrukslån eller samlelån.

Styrk din privatøkonomi med online låneinstitutt

Ekspress Bank er ditt online alternativ når du skal finne markedets mest fordelaktige privat lån. Når drømmene skal finansieres er det viktig med en forsvarlig økonomisk plan. Med den lave renten Ekspress Bank gir, kommer du sikkert fra start med fordeler du ikke finner hos din tradisjonelle bank.

Søknadsforløpet er enkelt og gjennomskuelig, så du ikke møter ubehagelige overraskelser underveis. Alt foregår online, helt fra innsendelsen av dine personlige opplysninger og til den endelige overførsel av pengene til din konto. På den måten er du i sikre hender når uventede omkostninger skal betales eller store drømmer skal finansieres.

Regn ut månedlig ytelse og varighet online

Når du besøker hjemmesiden kan du finne vores online beregningsverktøy, som er designet til å regne ut den månedlige ytelsen, samt varigheden på tilbakebetalingsperioden ved det privat lån du har i tankene. Du har mulighet for å ta privat lån mellom 5.000-100.000 kr. og banken spør ikke om hva pengene skal brukes til.

Utover muligheten for å ta privat lån, kan du også ta imot tilbudet om samlelån. Et samlelån er en ordning hvor du kan samle alle dine lån fra andre pengeinstitutter ét sted og nyte godt av overblikk og lav rente.

Overføring av penger til kontoen etter 1-2 dage

Når du har tastet inn dine personlige opplysninger og sendt inn søknaden, vil medarbeidere behandle den hurtigst mulig. Godkjennes søknaden, kan du finne pengene på din konto etter 1-2 hverdager.

Priser for EkspressLån

   
  EkspressLån 5.000 - 50.000 kr.
Lånerente (Nominel, flytende)
13,99%
Etableringsomkostninger
495 kr

Terminomkostninger
45 kr
Betaling med Avtalegiro
0 kr
Betaling med giro
19 kr
Avtalegiro med melding
10 kr
Avtalegiro uten melding
0 kr
Innfrielse før ordinært utløp
0 kr

  Manuelle tjenester
Adresse endring
100 kr
Kopi av årsoppgave
100 kr
Endring i lånet
150 kr
Avlysning av utbetalt lån
100 kr
Slå sammen lån
300 kr
Betalingsfri måned / overhopp
150 kr

Mislighold
Inkassovarsel
56 kr
Betalingsvarsel
60 kr
Overføring av engasjement til mislighold
100 kr
Øvrige omkostninger og gebyrer iht. til gjeldende satser
 

> Betingelser