Ansøk et attraktivt internetlån online

I en verden hvor flere og flere oppgaver kan utføres digitalt, har også pengeinstituttene begynt å følge med. Ekspress Bank er ikke en tradisjonell bank, men skiller seg fra ditt alminnelige pengeinstitutt ved utelukkende å tilby hurtige og gjennomskuelige internett lån. Hele prosessen fra søknad til pengeoverføring foregår online, så du kan nyte godt av hurtiglån, forbrukslån og samlelån til en fordelaktig rente – hjemme fra datamaskinen.

Ta et sikkert online lån med fordelaktig rente

Har du store eller små drømmer som skal finansieres? Hvis din privatøkonomi skal styrkes med et hurtiglån, kan Ekspress Bank tilby deg et internett lån til en veldig fordelaktig rente og en sikker og effektiv søknadsprosess. Det er mange fordeler ved å bruke et online alternativ til din tradisjonelle bank, som har mange års erfaring med å tilby internett lån til alle kundetyper.

Hele prosessen i din søknad om internett lån foregår online. Den innledende ferdigstillelse av søknadsskjemaet kan du gjøre hjemme fra datamaskinen, akkurat som pengene til et godkjent lån overføres direkte til din konto.

Få overblikk med hjemmesidens beregningsverktøy

Når du legger veien forbi bankens hjemmeside, har du mulighet for å danne deg et overblikk over omkostningene til ditt internett lån. Beregningsverktøyet hjelper deg til å få tall på den månedlige ytelsen, samt tilbakebetalingsperiodens varighet for ønsket lån. 

Når det gjelder tradisjonelle internett lån, som hurtiglån og forbrukslån, kan du låne mellom 5.000-100.000 kr. En annen mulighet er å ta et samlelån, hvor Ekspress Bank samler alle dine lån fra andre banker på én konto hos dem selv. Du samler lån til en samlet verdi av 350.000 kr. og nyter godt av samme lave rente som gjør seg gjeldende ved bankens tradisjonelle internett lån.

Pengene står på kontoen etter 1-2 dager

Etter å ha fylt ut og sendt inn søknaden din til internett lån, vil den bli behandlet av medarbeidere hurtigst mulig. Etter en godkjent søknad går det 1-2 hverdager før pengene overføres til din konto.

Priser for EkspressLån

   
  EkspressLån 5.000 - 50.000 kr.
Lånerente (Nominel, flytende)
13,99%
Etableringsomkostninger
495 kr

Terminomkostninger
45 kr
Betaling med Avtalegiro
0 kr
Betaling med giro
19 kr
Avtalegiro med melding
10 kr
Avtalegiro uten melding
0 kr
Innfrielse før ordinært utløp
0 kr

  Manuelle tjenester
Adresse endring
100 kr
Kopi av årsoppgave
100 kr
Endring i lånet
150 kr
Avlysning av utbetalt lån
100 kr
Slå sammen lån
300 kr
Betalingsfri måned / overhopp
150 kr

Mislighold
Inkassovarsel
56 kr
Betalingsvarsel
60 kr
Overføring av engasjement til mislighold
100 kr
Øvrige omkostninger og gebyrer iht. til gjeldende satser
 

> Betingelser