Få banklån fra 5.000 - 500.000 kr. uten sikkerhet

Ikke la økonomien sette en stopper for drømmene dine! Enten du ønsker å reise, realisere et prosjekt eller slå til på et enestående tilbud, kan du låne penger fra Express Bank uten sikkerhet. Vi tilbyr trygge banklån til en lav rente, og legger oss ikke opp i hva du bruker pengene til.

 

Forskjellen på Express Bank og andre banker er at vi er en online bank. Det gjør at hele prosessen foregår over nett, og lånesøknaden blir behandlet i expressfart. Fra søknaden er ferdig godkjent, får du pengene inn på konto i løpet av kort tid. Vi krever heller ikke sikkerhet, og hos oss gir vi deg alltid gunstige renter

Prøv vår lånekalkulator, og send oss en uforpliktende søknad nå!

Slik får du et banklån hos Express Bank:

  1. Send inn en uforpliktende søknad ved å fylle inn skjemaet øverst på siden, og klikk "Søk om lån nå"

  2. Etter kort tid vil du motta en e-post med lånetilbudet. Om du velger å takke ja, signerer du med BankID. Ved å signere med BankID godtar du lånet og lånebetingelsene. Du må også sende inn dokumentasjonen som etterspørres ved å laste den opp via linken i e-posten.

  3. Vi gjennomgår dokumentasjonen du har sendt oss. Når vi har mottatt dokumentasjon som bekrefter opplysningene du har oppgitt, vil søknaden bli godkjent fra oss.

  4. Lånet blir så utbetalt innen kort tid.

 

Trenger du å ordne opp i dyr gjeld?

Har du dyre smålån og kredittkortgjeld hengende over deg? Hos Express Bank kan du også få refinansieringslån på opp til 500.000 kr. Et refinansieringslån gir deg færre gebyrer og mer oversikt, og lånet går direkte til nedbetalingen av dine gamle lån. Finn ut hvor mye du kan spare og send en uforpliktende søknad. Søk om refinansiering her!

Hvem kan få banklån?

  • Du må ha fylt 23 år
  • Du må ha fast boligadresse i Norge
  • Du må ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger
  • Du må ha minimum inntekt på 250 000 kr

 

Låneeksempel: Effektiv rente 12 %, 30.000 kr o/5 år, kostnad: 9.482 kr, totalt: 39.482 kr. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 658 kr over 5 år.