Få et gjennomsiktig forbrukslån uten skjulte renter og gebyrer

Har du akutt behov for et billig forbrukslån? Kanskje drømmer du om et nytt kjøkken, en bil eller en opplevelse? Benytt muligheten til å få et forbrukslån på opptil 200.000 fra en troverdig lånetilbyder.

Det kan være vanskelig å få råd til alt man gjerne vil ha, men med et forbrukslån fra Ekspress Bank kan du raskt og enkelt få råd til det du mangler akkurat nå. Hos Ekspress Bank kan du låne mellom 20.000 og 200.000 kr uten å stille sikkerhet for lånet.

Vi legger oss ikke opp i hva du bruker pengene på, og ingen av våre forbrukslån krever sikkerhet. Med andre ord kan du søke om lån med det samme, og så snart du har signert kredittavtalen, overfører vi lånet til deg hurtigst mulig.

Beregn forbrukslånet i lånekalkulatoren her

Finansiering av en bruktbil, kassakreditt eller rene fornøyelser

Hos Ekspress Bank gjør vi det enkelt, trygt og sikkert å låne til nettopp det du har behov for. Vi gjør vårt beste for at produktene våre skal være lette å forstå, det skal være enkelt å søke, og det skal være enkelt å få utbetalt forbrukslånet du ønsker. Du kan låne til alt fra finansiering av en bruktbil, kassakreditt, eller du kan ta opp et lån til rene fornøyelser. Vi sikrer ordnede forhold, og du får alle de fordelene du forventer:

  • Du får svar på lånesøknaden på noen minutter
  • Du kan bruke forbrukslånet som du vil
  • Det kreves ikke sikkerhet når du tar opp et forbrukslån
  • Du velger selv beløpsstørrelsen og løpetiden på forbrukslånet

Forbrukslån som du kan regne med

Hos Ekspress Bank gjør vi hva vi sier, og sier hva vi gjør. Når du har valgt lånebeløpets størrelse og løpetid i lånekalkulatoren, får du umiddelbart opplyst hva den månedlige utgiften blir. Du får altså et forbrukslån som er gjennomsiktig og til å regne med. Du kan også godt sende inn en uforpliktende lånesøknad uten plikt til å gjennomføre lånet, idet forbrukslånet ditt uansett bare kan innvilges etter at du har signert kredittavtalen. På den måten kan du sikre deg at du har råd til det du har bruk for.

Beregn forbrukslånet i lånekalkulatoren