Få finansiering du trenger akkurat nå

Har du et akutt lånebehov? La Express Bank hjelpe deg på vei. Hos oss kan du få finansering opptil 500.000 kr.

Få finansiering du trenger akkurat nå

 

Kanskje trenger du finansiering til en bil, et nytt kjøkken eller et tilbygg? Vi legger oss ikke opp i hva du ønsker finansiering til, og ingen av våre lån krever sikkerhet. 

Beregn forbrukslånet i vår kalkulator her!

Søk om lån på en trygg og sikker måte hos oss. Du kan låne med det samme, og så snart du har signert kredittavtalen, overfører vi beløpet til deg. Du kan få alt fra finansiering av ny bil, oppussing eller fornøyelser. Vi sikrer ordnede forhold gjennom låneprosessen, og du får fordelene.

Kundene våre velger finansiering hos oss fordi:

  • Du får svar på søknaden om finansiering på korttid
  • Vi stiller ingen krav til når du tar opp et forbrukslån
  • Du velger selv beløpsstørrelsen og løpetiden

Finansiering uten skjulte renter og gebyrer

Hos Express Bank er det ingen skjulte omkostninger, og vi tilbyr derfor finansiering til deg som ønsker et lån hvor du har full oversikt. Send oss en uforpliktende lånesøknad – du forplikter deg til å gjennomføre lånet først når kredittavtalen er signert, og naturligvis har du 14 dagers angrerett. På den måten kan du sikre deg at du har råd til å finansiere det du mangler akkurat nå.

Låneeksempel: Effektiv rente 12 %, 30.000 kr o/5 år, kostnad: 9.482 kr, totalt: 39.482 kr. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 658 kr over 5 år.