Billån uten skjulte gebyrer

Hos Express Bank kan du få billån til en konkurransedyktig rente. Har du behov for ny bil? Da er det ingen grunn til å vente. 

Få et raskt billån uten urimelige renter

 

Hos oss kan du søke om billån uten at vi stiller krav om sikkerhet, egenkapital, kaskoforsikring eller tilstand på bilen. Du velger selv lengden på nedbetalingstiden, og med vår lånekalkulator kan du se hva de månedlige avdragene kommer på. Hele låneprosessen foregår online.

Hva må du huske på når du kjøper bil?

Med billån fra Express Bank, er finansieringen i boks. Det er likevel lurt å holde tunga rett i munnen ved kjøp av bruktbil. Det viktigste er å ha en grundig kjøpekontrakt, slik at du unngår problemer i ettertid. Du kan laste ned standard kjøpekontrakt fra NAF her. NAF har også en sjekkliste over de viktigste punktene for bilkjøp. Vi anbefaler at du går over kontrakten og punktene nøye før du skriver under.

Slik får du et billån fra Express Bank

  1. Send inn en uforpliktende lånesøknad ved å fylle inn skjemaet øverst på siden, og klikk "Søk om billån nå"

  2. Etter kort tid vil du motta en e-post med lånetilbudet. Om du velger å takke ja, signerer du lånetilbudet med BankID. Ved å signere med BankID godtar du lånet og lånebetingelsene. Du må også sende inn dokumentasjonen som etterspørres. Det gjøres ved å laste opp dokumentene i lenken.

  3. Vi gjennomgår dokumentasjonen du har sendt oss. Om den stemmer overens med opplysningene du har oppgitt og kredittvurderingen er tilfredstillende, vil søknaden bli godkjent fra oss.

  4. Lånet blir så utbetalt innen to virkedager.

 

Beregn billånet i vår kalkulator her

Hvem kan få billån

  • Du må ha fylt 18 år for å låne opptil 50.000 kroner
  • Du må ha fylt 23 år for å låne over 50.000 kroner
  • Du må ha fast boligadresse i Norge.
  • Du må ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger

 

Låneeksempel: Effektiv rente 15.79%, 30.000 kr o/5 år, kostnad: 13.098,37 kr, totalt: 43.593,37 kr. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 730 kr over 5 år. Maksimal effektiv rente: 22.55%.