Få et raskt billån uten urimelige renter

Har du akutt behov for ny bil, eller drømmer du bare om en oppgradering? Kjør standsmessig med et billån på opptil 200.000 kr fra en seriøs långiver.Det kan være dyrt å kjøre standsmessig, men med et billån fra Ekspress Bank kan du få råd til bilen som dekker behovene dine, uten at det går på bekostning av drømmebilen.

Alle billånene våre er uten sikkerhet, så du kan låne med det samme. Vi blander oss heller ikke opp i om du låner til en dyr BMW eller en praktisk Volvo til hele familien, eller om du finansierer en billig bruktbil.


Beregn billånet i lånekalkulatoren nå

Få billig bilfinansiering til ny eller brukt bil

Det er en grunn til at kundene våre velger å bruke Ekspress Bank om og om igjen til alt fra billig bilfinansiering til byggelån, oppretting av kassakreditt eller bare smålån til en oppmuntring i hverdagen. Det er fordi kunder hos Ekspress Bank kan låne under ordnede forhold og få alle fordelene man kan forvente:

Kundene våre velger billån hos oss fordi:

  • Det tar få minutter å søke om et billån eller annen finansiering
  • Du kan låne uten sikkerhet
  • Det kreves ikke sikkerhet når du tar opp et billån

Billån uten overraskelser

Når du har valgt beløpsstørrelse og løpetid i lånekalkulatoren, ser du umiddelbart hva den månedlige utgiften til ny bil blir. Det er ingen skjulte gebyrer som gjør lånet dyrere enn det du blir fortalt.

Du får et billån du kan stole på, og du kan sende inn en uforpliktende lånesøknad uten å måtte gjennomføre låneopptaket. Lånet er ikke bindende før kredittavtalen er underskrevet og den nødvendige dokumentasjonen er sendt inn. På den måten kan du sikre at turen til bilforhandleren ikke blir forgjeves.

Ikke gå glipp av en god kjøreopplevelse. Få råd til riktig bil med profesjonell og forsvarlig finansiering fra Ekspress Bank.

Beregn billånet i lånekalkulatoren nå, og få svar på hvordan du kan få finansiert den nye bilen