Billån uten skjulte gebyrer

Har du funnet drømmebilen? Da er det ingen grunn til å vente.

Få et raskt billån uten urimelige renter

 

Hos oss kan du sende inn en søknad på lån til bil på få minutter, uten krav om sikkerhet, egenkapital, kaskoforsikring eller tilstand på bilen. Du velger selv lengden på nedbetalingstiden, og med vår kalkulator ser du umiddelbart rente og hva de månedlige utgiftene kommer på. Hele prosessen gjøres online, og du får pengene på konto i løpet av kort tid.

 

Hva må du huske på når du kjøper bil?

Med billån fra Ekspress Bank, er finansieringen raskt unnagjort. Men fremdeles er det lurt å holde tunga rett i munnen, særlig ved kjøp av bruktbil. Det viktigste er å ha en grundig kjøpekontrakt, for å unngå problemer i ettertid. Du kan laste ned en standard kjøpekontrakt fra NAF her.

NAF har også en sjekkliste over de viktigste punktene for bilkjøp, som det kan være smart å gå over før kontrakten underskrives. 

 

Slik får du et billån fra Ekspress Bank: 

  1. Send inn en uforpliktende søknad ved å fylle inn skjemaet øverst på siden, og klikk "Søk om billån nå".

  2. Etter kort tid vil du motta en e-post med lånetilbudet. Om du velger å takke ja, signerer du med BankID. Ved å signere med BankID godtar du lånet og lånebetingelsene. Du må også sende inn dokumentasjonen som etterspørres, ved å laste den opp via linken i mailen.

  3. Vi gjennomgår dokumentasjonen du har sendt oss. Om den stemmer overens med opplysningene du har oppgitt og kredittvurderingen er tilfredsstillende, vil søknaden bli godkjent fra oss.

  4. Lånet blir så utbetalt innen to virkedager.

 

Beregn billånet i vår kalkulator her!

 

Hvem kan få billån?

  • Du må ha fylt 18 år for låne opp til 50.000 kr.
  • Du må ha fylt 23 år for låne over 50.000 kr.
  • Du må ha fast boligadresse i Norge
  • Du må ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger