Banklån

Ekspress Bank er ikke en tradisjonell bank - hos oss handler det nemlig utelukkende om én ting: å tilby fordelaktige banklån til deg som skal ha hurtige penger på kontoen. Låneinstituttet er spesialister i sikre banklån med en lav rente, som gir deg mulighet for å investere i drømmer under forsvarlige økonomiske forhold. Med enkle og gjennomskuelige prosesser som utelukkende foregår online, er du sikret et låneinstitutt uten ubehagelige overraskelser.

Online alternativ til din tradisjonelle bank

Det skal penger på bordet når de store drømmer skal gjøres til virkelighet. Enten det dreier seg om en bryllupsfest, et nytt kjøkken eller en reise med familien, kan Ekspress Bank hjelpe deg med fordelaktige banklån til en lav rente. Ekspress Bank er ditt online alternativ med fordeler som du ikke opplever hos dit tradisjonelle pengeinstitutt.

Søknadsprosessen til ditt neste banklån finnes på vår hjemmeside, alt fra innsendelse av søknadsskjemaet med dine personlige detaljer og til pengene overføres på din konto etter godkjennelse. På den måten kan du uten unødig ventetid imøtekomme uforutsette omkostninger eller få et spontant prosjekt realisert.

Beregn banklånet ditt på vår hjemmeside

På vår hjemmeside finner du et beregningsverktøy som fort kan gi deg svar på de månedlige omkostninger, samt forventet tilbakebetalingstid som vil være forbundet med et banklån i ønsket størrelse. Du kan låne mellom 5.000-100.000 kr. På denne måten har du overblikk, før du tar opp lånet.

Utover tradisjonelle hurtiglån og forbrukslån, tilbyr Ekspress Bank også refinansiering på opp til 350.000 kr. Med et samlelån kan du samle alle dine utestående lån fra landets andre pengeinstitutter ett sted og la Ekspress Bank betale dem ned med det samme. Heretter vil du nyte godt av de fordelene som også knytter seg til deres øvrige lån.

Få fylt opp kontoen etter 1-2 dager

Etter å ha sendt inn søknaden din online, vil Ekspress Bank behandle den med det samme. Hvis den godkjennes, vil pengene stå på din konto allerede etter 1-2 virkedager.

Priser for EkspressLån

   
  EkspressLån 5.000 - 50.000 kr.
Lånerente (Nominel, flytende)
13,99%
Etableringsomkostninger
495 kr

Terminomkostninger
45 kr
Betaling med Avtalegiro
0 kr
Betaling med giro
19 kr
Avtalegiro med melding
10 kr
Avtalegiro uten melding
0 kr
Innfrielse før ordinært utløp
0 kr

  Manuelle tjenester
Adresse endring
100 kr
Kopi av årsoppgave
100 kr
Endring i lånet
150 kr
Avlysning av utbetalt lån
100 kr
Slå sammen lån
300 kr
Betalingsfri måned / overhopp
150 kr

Mislighold
Inkassovarsel
56 kr
Betalingsvarsel
60 kr
Overføring av engasjement til mislighold
100 kr
Øvrige omkostninger og gebyrer iht. til gjeldende satser
 

> Betingelser